TÖBB, MINT EMLÉK

Milyen termékeket tartalmaznak esküvői csomagjaink?

Az esküvői könyv egy történetet mesél el. Olyan, mint egy időkapszula; életre kelti az emlékeket, amit egy digitális fájl soha nem tud visszaadni. A könyv megragadja az egyszeri pillanatokat, amit közösen éltetek át.
Miután a tortát elfogyasztottátok, a virágcsokor az egyik szerencsés barátnőhöz került, az esküvő ruha a szekrényben pihen, leültök otthonotokban a kedvenc kanapétokra, fellapozzátok az esküvői könyvet: ez az, ami hűen meséli el a történetet, ami csak a tiétek.

 

Eco Bőr Esküvői könyv

Premium minőség, időtálló megjelenés

Kézzel készített, prémium minőségű eco-bőr (kötészeti bőr, ami állati eredetű anyagot nem tartalmaz) album. Különböző színek közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt. Ha szeretnéd, változtathatsz a könyv méretén vagy borítóján, akár további oldalakkal is kiegészítheted.

Black Diamond esküvői csomag tartalma: 20x20cm méretű, 20 oldalas, síkban nyíló esküvői könyv.

Lapozd át egyik egyedi albumunkat!

A párok egyik kedvelt választása a fehér színű Eco-Bőr album, melyen a neveket arany dombornyomással helyezzük el. Látogass el stúdiónkba, hogy személyesen is megnézd kollekciónkat.

Elegáns, prémium minőségű, tartós!

  • Prémium minőségű vászon és eco-bőr
  • Választható színek és anyagok
  • Egyénre szabható fedlap
  • Síkban nyíló oldalak
  • Választható, professzionális fotópapír
  • Választható méretek
  • Cérnakötés

Csodálatos színkollekciónkból egyéniségednek megfelelően választhatsz 

Esküvői könyveinket egyénre szabottan készítjük. Egyik kedvelt lehetőség a szín, ami sokkal személyesebbé teszi könyveteket, de bőr, akril, üveg fedlappal is kérheted.

További módosításokban személyesen segítünk stúdiónkban.

Vászon esküvői album

Biztosak vagyunk benne, hogy elnyeri tetszésedet ez a könyv is. Itt is különböző színű anyagok közül válogathatsz. Esküvőtök után újra találkozunk veletek, hogy kiválasszátok a leginkább hozzátok illő albumot.

White Pearl Csomag 20x20cm méretű, 20 oldalas, síkban nyíló esküvői könyv.

A részletekről is gondoskodunk:

Esküvőtök napján érzelmeket ragadunk meg, melyeket tehetségünkel és szakmai tapasztalatunkal összefüggő történetté formálunk.
Esküvői csomagjainkat ezek alapján terveztük meg, hogy valódi értékeket tudjunk adni számotokra.

 


Névre szóló fa emlékdoboz

16GB-os pendrive-on

A csúsztatható fedelű emlékdoboz ízléses módon, nyomtatott formában őrzi meg az általatok kiválasztott képeket. Természetesen az összes esküvői fotó rajta lesz egy 16GB-os fa pendrive-on, így bármikor visszanézhetitek őket.

Az alábbi csomagok tartalmazzák: Black Diamond, White Pearl, Dream és Premium


4 GB Pendrive Fa dobozban

Kisebb esküvőt terveztek?
Számunkra fontos hogy a kisebb esküvőket is ízlésesen örökítsük meg.
Egy aranyos kis üveg, parafa pendrive dugóval, fadobozban őrzi meg az esküvői pillanatokat.

A Romantic és a Classic csomagban találod meg.


4k esküvői Slideshow


A Slideshow dinamikusan, néhány percbe foglalva mutatja be az esküvő teljes napját a készülődéstől az újasszonytáncig. Otthononotokban, nagyfelbontású tévén, lenyűgöző minőségben élhettek át minden fontos pillanatot. 

A Black Diamond, White Pearl és Dream csomagokban elérhetők.

 

Webgaléria

A webgaléria segítségével otthonotok kényelmében tudjátok kiválasztani a nyomtatásra szánt képeket. Mire megérkeztek stúdiónkba, mi már mindent előkészítünk nektek, hogy várakozás nélkül nézegessétek kedvenc képeiteket, továbbá küldünk nektek egy linket, ahonnan letölthetitek az összes digitális fényképet telefonra és otthoni eszközökre is.

A Black Diamond, White Pearl, Dream és a Premium csomagban találod meg.

Szeretnéd megtudni, hogy esküvőd napja szabad-e még?

Ha tetszik amit láttál, szívesen talalkozunk veletek. Szeretettel várunk benneteket stúdiónkban, ahol komfortos körülmények között tudunk megismerkedni.